Den kallrökta färsen passar utmärkt till lasagne. Byt bara ut köttfärsen mot något av våra kallrökta alternativ så får du en ljuvlig och spännande smak på din rätt.
Gör renfärsbiffar som du fyller med exempelvis fetaost eller låt dem vara helt naturella och servera med en god kantarellsås.
Fyll pitabrödet med kallrökt färs eller ersätt nötfärsen i dina tacos med renfärs för en djupare smak.
Renköttet mals ner och saltas för att sedan rullas in i nätmagfeta. Därefter kallröker vi korven på traditionellt vis i våra rökkåtor för att få fram en perfekt produkt.
Gurpi är ett gott alternativ till rensouvas. Skiva upp korven och stek den på medelvärme tills den är genomstekt. Skär inte för tunna skivor eftersom de då lätt blir lite torra.
Gurpi passar utmärkt på Dagnys kakun (Gahkku) som lätt utelunch. Gurpi finns både naturell och kryddad. Fråga oss om kryddningen om du har allergier.
Lövbitarna är tunnt skivade från innanlåret, renens Rolls Royce som Anders brukar säga.
Köttet är fruset men tinar snabbt på bänken under tiden som tillbehören förbereds. Lövbitarna är goda att bara steka eller så fyller man med något gott och gör rullader.
En god och snabb råvara för middagen när man har haft en underbar dag ute och tiden runnit iväg.