Gårdsbutiken försommaren 2013. Foto: Peter Schmitt

Gårdsbutiken försommaren 2013. Foto: Peter Schmitt

2012 byggde vi vår nya gårdsbutik med förädlingen centralt placerad i Ammarnäs. Hjärtat i vår verksamhet är naturligtvis vår förädling av ren, älg och fisk med tillhörande försäljning i gårdsbutiken. Däremot tycker inte vi att en gårdsbutik skall nöja sig med detta utan vi har kompletterat med diverse goda tillbehör som passar utmärkt med våra produkter. Ni hittar bland annat olika chutney, sylt och torkade svampar i sortimentet.

Under högsäsongen har vi dagsfärskt bröd, kakun (Gahkku). Det är detta bröd som alltid finns med i våra egna packningar när vi är uppe till fjälls. Förutom att Gahkku är gott och mättande har det en utmärkt hållbarhet. Vi har också lokalt bakat mjukbröd som kan fås både gluten- och mjölkfritt.
I butiken finns ett litet kiosksortiment med godis och läsk. Lokalt hantverk och vykort finns också till försäljning.

Hembakat fikabröd, kaffe och choklad är andra saker vi också serverar i gårdsbutiken. Under högsäsongen serverar vi olika uteluncher.

Familjer, små- eller stora grupper som vill ha hjälp med menyförslag för en eller flera dagar behöver bara höra av sig till oss, resten ordnar vi för dig och dina vänner.
Gårdsbutik och förädling en kall vinterdag 2012. Vår stora rökkåta syns till höger i bilden.

Gårdsbutik och förädling en kall vinterdag 2012. Vår stora rökkåta syns till höger i bilden. Foto: Peter Schmitt

Bensin, olja och vatten!

Det är hos oss du hittar ditt bränsle